Onze specialiteiten

Computers

Veel bedrijven leveren computers met de meest geweldige opties. Het gevaar bestaat dat u als ‘gewone gebruiker’ door het woud van mogelijkheden al snel de bomen niet meer ziet... Lankhaar ICT doet daar niet aan mee! Niet alles wat kan, heeft u immers nodig?

Vanuit een ruime ervaring adviseren wij heel gericht wat voor u het meest wenselijk en praktisch is. Of dat nu gaat om computers, laptops, printers, monitoren, modems of supplies. Wij bieden op alle vlakken een breed assortiment en werken uitsluitend met materiaal dat zich bewezen heeft (A-merken of daaraan gelijk).

Zelfbouw

PC's bouwt Lankhaar ICT zelf. De jarenlange ervaring staat ook hier weer garant voor kennis van zaken en kwaliteit. De computers zijn de allerbeste in hun klasse. Ieder (hardware) onderdeel wordt zorgvuldig gekozen en gemonteerd in een optimaal functionerende omgeving. Daarom geeft Lankhaar ICT maar liefst drie jaar garantie op álle onderdelen! U leest het goed: drie jaar!

Netwerken en servers

Voor het goed functioneren van uw bedrijf is een stabiel netwerk heel belangrijk. Lankhaar ICT denkt met u mee en bouwt voor u een netwerk op maat, gekoppeld aan de juiste server. Daarbij krijgt u natuurlijk een snel en betrouwbaar backup-systeem dat door ons uitvoerig wordt getest.  

Aanvragen telefonie en ADSL, leveringen, storingsdienst én meer...

Als voormalig monteur van KPN heeft Lankhaar ICT de nodige kennis, ervaring én het juiste gereedschap in huis om uw telefoon- of ADSL internetverbinding professioneel te installeren.

En bij een onverhoopte storing staan wij graag en snel voor u klaar. Een storing is immers al vervelend genoeg...?

Als officieel partner van internetprovider Solcon melden wij onverhoopte storingen snel aan die dan in no time worden opgelost.

Maar wij doen meer. Wij nemen u desgewenst ook de zorg voor de aanvraag uit handen. Naar papierwerk en andere rompslomp heeft u dan geen omkijken meer.