Over ons


Lankhaar ICT is een jonge, groeiende onderneming met deskundige, enthousiaste en sociaalvaardige medewerkers. Wij gaan graag voor u aan de slag. Wie met ons in zee gaat, mag zonder meer het volgende verwachten...

Gedegen advies
Op locatie inventariseren wij het probleem of de vraag en geven een passend en deskundig advies. In samenspraak met de klant komen wij dan tot een helder plan van aanpak.

Goede begeleiding
Bij Lankhaar ICT loopt dat traject van aanvraag tot en met de levering. Wij zoeken op uw vragen een zo goed mogelijk antwoord.

Deskundig onderhoud
Wij zorgen dat uw systemen in topvorm zijn en blijven. Onderhoud kan op allerlei manieren. Vraag daar gerust naar. Ook hier bieden wij maatwerkoplossingen.

Vlot oplossen van storingen
Als u een probleem hebt, wordt dat snel en degelijk verholpen in de kortst mogelijke tijd. Storingen zijn nu eenmaal vervelend en doen zich maar al te vaak voor juist als het niét uitkomt...

Snelle levering en vakkundige installatie
Wij leveren de bestelde materialen op locatie af, controleren deze ter plaatse en sluiten de systemen voor u aan.

Scherpe inkoop / verkoop (of gegarandeerde inname)
Wij bestellen uw materialen bij de leverancier en voeren uw oude spullen af. Zo blijft de klant ook letterlijk nooit met de rommel zitten!

Eerlijke en correcte nazorg
Eénmaal geleverd is bij Lankhaar ICT niet ‘Over en uit!’ Ook ná de levering en installatie staan wij voor u klaar voor perfecte service en gedegen onderhoud.

Heldere tarieven
Over onze tarieven kunnen wij duidelijk zijn... Die zijn helder en transparant. Bij Lankhaar ICT betaalt u geen cent te veel!